Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Al doilea succes pentru U-BT Cluj în Serbia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
31.08.2018

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a câștigat și cel de-al doilea meci din stagiul de pregătire din Serbia, de această dată victimă fiind divizionara secundă K.K. Konstantin Nis. Băieții lui Silvășan și-au adjudecat confruntarea la 29 de puncte diferență, scor final 85-56. 

Fără Vlad Moldoveanu, ușor accidentat, dar cu Stanimir Marinov, la debut, clujenii au început cu dreptul partida, reușind să câștige sfertul inaugural cu un parțial de 20-14. Forcing-ul ardelenilor a continuat și în sfertul secund, iar cu pivoții Washburn și Easley din nou cu poftă de joc și-au adjudecat actul secund cu 17-11, intrând la vestiare cu un ecart de 12 puncte, scor 37-25. După revenirea de la vestiare dominația celor de la U-BT a fost și mai clară, iar în urma parțialelor de 26-18 și 22-13 victoria a venit la 29 de puncte diferență, scor 85-56. 

Conform site-ului oficial al echipei, pentru câștigătoarea Cupei României de anul trecut au punctat în acest meci Washburn 18, Easley 14, Rasic 10, Calnicenco 9, Torok 7, Kuti 6, Teir 6, Dykes 6, Marinov 6, Stamenkovic 3. 

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca va disputa sâmbătă, 1 septembrie, cu începere de la ora 19:30, ultimul meci din cantonamentul sârbesc în fața puternicei Partizan Belgrad. 

În primul joc din serbia, Clujul a dispus de echipa de primă ligă din Serbia, OKK Novi Pazar, scor 86-61. 

*Foto: Manases Sandor @u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!