Stiri

Alba Fehervar, echipa lui Martin Zeno, a suferit o înfrângere la limită în prima manșă din optimile FIBA Europe Cup

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.03.2019

Echipa lui Martin Zeno, Alba Fehervar, a obținut un rezultat bun în prima manșă din optimile de finală ale FIBA Europe Cup. Formația maghiară a fost învinsă de Telekom Bonn cu scorul de 85-84, într-o partidă desfășurată miercuri seară, 6 martie, în Germania.

Alba Fehervar a avut mai mult inițiativa în primele 30 de minute ale confruntării. Maghiarii au avut un avantaj de 10 puncte la pauza mare, 50-40 și 12 înaintea ultimul sfert 74-62. Telekom Bonn a revenit în meci și în calculele calificării cu un parțial de 23-10 în ultima secvență.

Martin Zeno a evoluat 28 de minute pentru Alba Fehervar în partida din Germania și a reușit 8 puncte, 5 pase decisive și 3 recuperări. Americanul trecut pe CSM CSU Oradea a înscris 4/4 de la 2 puncte și a ratat două aruncări de 3 puncte și una liberă, acumulând un indice al eficienței de 13 unități.

Jordan Heath a fost omul meciului cu 21 de puncte și 15 recuperări. Tot 21 de puncte a marcat și Peter Lorant. Veteranul Carlos Cabezas a adăugat 12 puncte pentru Alba.

Stefan Bircevic a fost cel mai bun jucător de la Telekom Bonn cu 19 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive.

Returul se va desfășura săptămână viitoare, pe 13 martie, în Ungaria. 

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!