Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alegere inedită de echipament pentru Univ. Goldiș ICIM Arad

Valentin Todea

Valentin Todea
07.12.2016

Una dintre echipele de tradiție din baschetul feminin românesc, Universitatea Goldiș ICIM Arad, surprinde în ultimul timp prin echipamentul de joc utilizat atât în meciurile de acasă, cât și în cele din deplasare. Culoarea roz, devenită obișnuită în ultimii ani pentru cel de-al treilea rând de echipament al formației arădene, a devenit o caracteristică a trupei reprezentată de culorile galben și albastru.

Astfel, gruparea pregătită de Stacey Nolan s-a prezentat la meciurile cu CSM Satu Mare de pe teren propriu și cu ACS BC Sirius Târgu Mureș și Phoenix Galați din deplasare, ultimele trei din Liga Națională, în echipamentul de rezervă, cel care conține culorile roz, gri și negru, cu toate că beneficiază de două rânduri de îmbrăcăminte sportivă în culorile tradiționale ale clubului.

În partida desfășurată acasă împotriva celor de la CSM Satu Mare, în data de 07.11.2016, cele două echipe puteau fi distinse cu greu pe terenul de joc, jucătoarele sătmărence utilizând un echipament roșu, cel folosit pentru confruntările de pe teren străin.

Președintele celor de la ICIM Arad, Marcel Urban, a oferit site-ului nostru o explicație în legătură cu acest aspect:

„Echipamentul roz este echipamentul de rezervă al nostru, pe care l-am folosit în meciul cu Satu Mare, meci în care am câștigat, iar din superstiție ne-a plăcut să continuăm și la Târgu Mures și la Galați, fiind și o culoare și un model simpatizat foarte mult de jucătoarele noastre.”

Un detaliu interesant este acela că pe spatele maiourilor amintite sunt trecute poreclele sportivelor, în loc de numele acestora. De remarcat ar fi faptul că formația din vestul țării este singura care a comandat pentru acest sezon competițional trei rânduri de echipament de joc dintre toate echipele înscrise în Liga Națională de Baschet feminin, în timp ce în campionatul masculin doar CSM CSU Oradea a făcut acest lucru.

Foto: Csaba Toth, Total Baschet, Jeff Warder, Viorel King

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe profu52 :

    echipament roz
    Daca situatia echipei nu e roz macar echipamentul sa fie roz!

    cu 7 ani în urmă (08.12.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!