Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alegerile pentru noul președinte al Federației Române de Baschet vor avea loc înainte de EuroBasket 2017

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.03.2017

Federația Română de Baschet își va cunoaște președintele pentru perioada decembrie 2017 - decembrie 2021, încă din luna mai a anului în curs. Programate pe toamnă, alegerile pentru stabilirea președintelui FRB și a membrilor Biroului Federal au fost devansate la propunerea actualului președinte FRB.

Conform comunicatului de presă, Horia Păun a propus această modificare la ședința ultimului Birou Federal de la Cluj-Napoca, iar 3 persoane s-au abținut, un vot a fost împotrivă, iar 8 pentru. Forul românesc nu a precizat cum au votat membrii Biroului Federal.

Astfel, pe 5 mai va avea loc atât Adunarea Generală Ordinară cât și Adunarea Generală Extraordinară. De asemenea s-a votat în unanimitate propunerea secretarului general, Dan Berceanu, de formare a unei „Comisii de validare a candidaturilor” formată din Sorin Ardelean (președintele comisiei de Etică), Doru Toma (avocatul Federației Române de Baschet) și Andreea Arnautu (jurist).

Cei interesați au la dispoziție mai puțin de 50 de zile pentru a-și depune candidatura. Horia Păun a fost numit președintele FRB în luna decembrie a anului 2013 cu 176 de voturi. Contracandidații săi au fost Anton Netolitzchi și Petre Brănișteanu, primula obținut 16 voturi, iar al doilea 9.

Mai citiți și:

Horia Păun: ”Voi lucra cu o echipă foarte orientată către ”customer service” și ”support”.

Cine este Horia Păun, candidat la președinția FRBaschet

Foto: dinvestiar.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!