Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Mladenovic, suspendat de Comisia de Disciplină

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.04.2017

Comisia de Disciplină din cadrul FRB a decis suspendarea jucătorului Aleksandar Mladenovic de la BCM U Pitești în urma incidentelor din primul meci al seriei cu Steaua CSM EximBank București. Totuși, clubul argeșean a contestat decizia comisiei, iar baschetbalistul a primit drept de joc până la judecarea apelului. 

Comunicatul de presă emis de Federația Română de Baschet referitor la acest subiect: 

„Comisia de disciplina intrunita in data de 13.04.2016, ora 11:30, a analizat dosarul cauzei evenimentelor petrecute la jocul din cadrul Ligii Nationale de Baschet Masculin disputat in data de 11.04.2016 dintre echipele Steaua CSM Ecimbank Bucuresti si BCM U Pitesti si a decis urmatoarele:
Avand in vedere rapoartele suplimentare ale arbitrilor jocului Alin Faur, Laszlo Bukuresti, Serban Rasoga, precum si raportul si raportul suplimentar al comisarului jocului Radu Bucerzan, Comisia de Disciplina decide:
In conformitate cu art 17.1.2, lit. b, dispune sanctionarea sportivului Aleksandar MLADENOVIC cu amenda in cuantum de 800 EURO si suspendare pentru 2 (doua) etape.
Decizia Comisiei de Disciplina poate fi atacata cu Apel in conformitate cu art. 18 din Regulamentul de Disciplina al FR Baschet.

Ultima ora:
Clubul SCM Pitesti a depus apel la decizia comsiei de disciplina.
Sportivul Aleksandar MLADENOVIC primeste drept de joc pana la judecarea apelului”. 

În primul meci al seriei cu Steaua, cel în care a fost eliminat, Mladenovic a adunat 9 puncte și 3 recuperări, în timp ce în meciul secund acesta a contabilizat 13 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive. Ambele dispute au fost pierdute de Pitești, iar seria se va muta în Trivale pentru meciul 3 al seriei, joc programat miercuri, 19 aprilie. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

6 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    pe bune
    Astia tin cu tot interesul sa strice duelul Steaua Pitesti? Ce a facut frate omul ala? S-au batut? S-au intamplat chestii mai grave si nu s-a intamplat nimic si s-au gasit pe Mladenovic cu 2 copii acasa sa ii dea amenda 800 de euro si suspendare. Ca de...era singurul care putea sa il opreasca pe Falker. Cea mai absurda decizie.

    cu 7 ani în urmă (14.04.2017) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    Aia ne-ar mai trebui..
    Pacat ca nu se vede pe tv ce s.a intamplat.dar dupa reactii mladenovic parea cel lovit.mi se parea normal ori sa fie amandoi sportivii suspendati ori niciunul.

    cu 7 ani în urmă (14.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Ras
      Rusine, FRB! Dar la ce sa ne asteptam cand Stanescu e vicepresedinte acolo... normal ca se trage cu Steaua... hai Pitesti!

      cu 7 ani în urmă (15.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      andrac
      Virgil Stanescu este presedinte la Steaua. Nu are nici o functie la FRB. Vezi aici: http://www.frbaschet.ro/federatie/

      cu 7 ani în urmă (15.04.2017)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești free666 :

    ?
    El sta mai prost ci cititul si intelesul, nu au fost punctele forte la scosala si in viata.

    cu 7 ani în urmă (15.04.2017) Raspunde
  • FC Argeș Pitești free666 :

    Andrac -fara cap
    El sta mai prost cu cititul si intelesul, nu au fost punctele forte la scoala si nici in viata.

    cu 7 ani în urmă (15.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!