Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Mladenovic va evolua în Polonia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.07.2014

Pivotul formației BC Mureș în sezonul 2013-2014, Aleksandar Mladenovic, a semnat în Polonia cu Slask Wrocklaw, echipă la care a evoluat și stagiunea 2011-2012, conform sportowefakty.pl.

Pivotul ex-iugoslav a bifat 44 de prezențe pentru mureșeni în sezonul competițional trecut, 35 în Liga Națională, 3 în Cupa României, respectiv 6 în FIBA EuroChallenge. La nivel de campionat, baschetbalistul a acumulat medii de 15.2 puncte, 6.6 recuperări, 1.4 pase decisive și 19.1 la eficiență, în timp ce în Europa a contabilizat 15.5 puncte marcate, 5.0 recuperări, respectiv 1.0 assist-uri.

Aleksandar Mladenovic a ajuns în România înaintea debutului sezonului 2010-2011, fiind adus chiar de BC Mureș, urmând ca după un an petrecut în Ardeal să ajungă la Slask Wrocklaw. După un an petrecut în Polonia s-a reîntors în România, însă la Gaz Metan Mediaș. Alături de medieșeni a cucerit Cupa România în sezonul 2012-2013. 

Pe parcursul carierei sale, sportivul a mai trecut pe la echipe precum Egronom Nis, Mega Ishrana Belgrad sau Lions Vrsac. 

În sezonul 2013-2014 din Polonia, Slask Wrocklaw a terminat pe locul 9 în sezonul regulat cu un bilanț de 17 meciuri câștigate și 15 pierdute. 

*Foto: Bogdan Dănescu

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!