Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Radukic este noul transfer al lui SCM U Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.10.2018

SCM U Craiova a debutat cu o victorie în sezonul competițional 2018/2019. Echipa antrenată de Aleksandar Todorov a câștigat partida din etapa a 2-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin de pe terenul celor de la Dinamom București, scor 95-89.

La prima apariție în acest sezon, Craiova și-a etalat și ultimul transfer. Aleksandar Radukic a sosit de puțin timp în Bănie și a debutat pentru SCM U Craiova în meciul cu Dinamo iar în 3 minute petrecute pe parchet și-a trecut 4 puncte în cont.

În vârstă de 27 de ani, Aleksandar Radukic măsoară 2.07 metri și este o extremă de forță. Jucătorul născut în Croația pe data de 22 mai 1991 are cetățenie bosniacă și a jucat ultima dată în Polonia, la Polpharma Starogard Gdanski.

Sezonul 2017/2018 a fost împărțit de Radukic între Bosnia și Herțegovina și Polonia. Extrema de forță a început sezonul precedent la Bosna ASA BHT. În Bosnia el a jucat 5 partide și a avut medii statistice de 7.4 puncte, 2.8 recuperări și 1.4 pase decisive, în timp ce în Polonia a jucat 13 meciuri cu cifre de 7.4 puncte și 3.2 recuperări.

În cariera sa, Aleksandar Radukic a mai jucat pentru Borac Nektar, Igokea Aleksandrovac, Servitium Gradiska, Mladost Mrkonjic Grad și Inter Bratislava.

Pentru SCM U Craiova este al doilea transfer perfectat în ultimele zile, după ce și Morris Curry a ajuns la formația din Bănie. Radukic și Curry le-au luat locul în lotul lui Todorov lui Rian Holland și Kammeon Holsey, ambii suferind accidentări în acest presezon.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!