Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Rasic: „Ştim că un campionat se câştigă cu apărare bună”

Paul Olar

Paul Olar
13.04.2017

Pe lângă victorie, U-Banca Transilvania a stabilit două recorduri în meciul doi al seriei cu SCM U Craiova. Practic, formaţia ardeleană a înscris 22 de coşuri de trei puncte şi a devenit echipa cu cele mai multe astfel de reuşite într-un sigur meci, în actuala stagiune. Celălalt se leagă de numărul de puncte totalizat de  băieţii lui Mihai Silvăşan, şi anume 104.

”Au fost două meciuri bune pentru noi, am înscris mult în ambele, dar ştim că un campionat se câştigă cu apărare bună. Am încercat să jucăm în ritmul nostru şi am reuşit, mai ales în a doua jumătate. Mai avem, aşadar, nevoie de încă o victorie ca să trecem în semifinale. Nu ştim dacă o vom obţine în primul meci de la Craiova, dar o vrem”, a declarat Aleksandar Rasic, conform u-bt.ro.

Meciul trei al seriei se va disputa la Craiova, pe data de 18 aprilie.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!