Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Rasic: „Orice meci împotriva lor este un mare derby”

David Istrate

David Istrate
10.11.2018

În ultimii ani, rivalitatea dintre principalele formații din Oradea și Cluj-Napoca a crescut tot mai mult, cele două echipe întâlnindu-se în repetate rânduri în fazele finale ale diverselor competiții interne. Prin urmare, jucătorii ambelor tabere așteaptă cu nerăbdare următoarea etapă în care CSM CSU Oradea primește vizita lui U-BT Cluj-Napoca.

Aleksandar Rasic, căpitanul „alb-negrilor”, a oferit o declarație în care a analizat duelul cu „Leii-Roșii”, la conferința de presă organizată la Cluj-Napoca. Jucătorul sârb din lotul lui U-BT Cluj-Napoca are o lungă serie de amintiri din partidele jucate împotriva clubului bihorean. În urmă cu două sezoane, Rasic a debutat oficial pentru U-BT Cluj-Napoca cu un coș marcat în ultima secundă prin care a adus SuperCupa României în fieful trupei de pe Someș. Apoi, în același sezon, în semifinalele campionatului, baschetbalistul de 1.93 a suferit o accidentare gravă la tendonul ahilian, fapt ce l-a forțat să rateze o bună parte a următorului an competițional. Prin urmare, Aleksandar Rasic a spus că își dorește mult victoria, recunoscând în același timp forma bună în care se află trupa lui Cristian Achim.

„Suntem într-o perioadă în care vom juca trei meciuri în deplasare cu echipe foarte bune. Primul dintre ele este cu Oradea, campioana țării și una dintre cele mai bune echipe din ligă, ei joacă în fața propriilor fani și vor fi motivați. Dar și noi vom fi, orice meci împotriva lor este un mare derby și, dacă vrem să câștigăm, trebuie să fim concentrați timp de 40 de minute și să ne impunem jocul. Sunt buni ca echipă, chiar dacă acum sunt câțiva jucători care par mai în formă, de pildă Richard, dar nu l-aș lua doar pe el în considerare. Au un joc de echipă bun și trebuie să îl oprim. Trebuie să ne antrenăm la fel de bine indiferent de adversarul următor, dacă vrem să câștigăm campionatul.”, conform site-ului oficial al clubului clujean, u-bt.ro.

Derby-ul etapei a 6-a va avea loc duminică, 11 noiembrie, în Arena Antonio Alexe, și va fi transmis în direct de la ora 20:15.

*foto: Manases Sandor/ u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!