Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Rasic a înregistrat cea mai bună prestație personală a stagiuenii

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.06.2018

U BT Cluj-Napoca se află la o singură victorie de mdealiile de bronz din Liga Națională de Baschet Masculin. În primul meci al finalei mici, formația clujeană a trecut de BC CSU Sibiu cu scorul de 94-89. Omul meciului a fost Aleksandar Rasic, jucător care a înregistrat cea mai bună performață individuală a sezonului 2017/2018.

Titular în meciul cu BC CSU Sibiu, Aleksandar Rasic a fost utilizat aproape 32 de minute și  totalizat 23 de puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive și 2 intercepții. Fundașul sârb a avut o seară bună de la aruncările de 3 puncte, acolo de unde a marcat 6 din 13, de la 2 puncte a marcat 2 din 3 și de la linia de libere 1 din 1. Fără posesie pierdută, Rasic a acumulat un index al eficienței de 24 de unități.

Aleksandar Rasic a mai reușit să atingă borna de 20 de puncte marcte în două rânduri, în  Top 6 cu BC CSU Sibiu a marcat 20 de puncte, în prima fază a campionatului contra lui Phoenix Galați a marcat 24 de puncte. La capitolul eficiență, pentru Rasic, index-ul înregistrat în primul meci al finalei mici este cel mai bun din acest sezon.

În actuala stagiune, după ce a revenit după o accidentare gravă, Aleksandar Rasic a jucat 23 de partide pentru U BT Cluj-Napoca și a strâns cifre de 8.5 puncte, 2.4 recuperări și 2.1 pase decisive în 21 de minute.

foto: U BT Cluj-Napoca (facebook)

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Felicitari
    Speram sa te avem la echipa si (macar) anul urmator.

    cu 5 ani în urmă (03.06.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!