Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Rasic, cel mai bun om al Clujului în victoria de la Galați

Valentin Todea

Valentin Todea
18.03.2018

U-BT Cluj-Napoca s-a impus pe terenul celor de la Phoenix Galați, scor 73-76, într-un meci din etapa a 21-a din LNBM, după ce a fost condusă și la 23 de puncte. Cel mai important om în obținerea acestui succes a fost Aleksandar Rasic, acesta contabilizând 24 de puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții, pentru un indice al eficienței de 20 de unități.

În cele 29 de minute petrecute pe parchet, baschetbalistul revenit recent după o accidentare gravă a avut 4/7 de la 2 puncte și 4/9 din afara semicercului, totalizând un procentaj de 50% la aruncările din acțiune, transformând de asemenea 4 din cele 6 aruncări libere primite.

Rasic și-a făcut astfel un cadou frumos de ziua lui, sărbătorită cu o zi înainte, fiind și cel care a dat semnalul revenirii atunci când echipa sa se afla într-un dezavantaj mare pe tabelă, marcând 9 puncte la rând spre finalul sfertului trei.

De asemenea, la cel de-al doilea meci pentru formația lui Mihai Silvășan, americanul Trey Ziegler a reușit să înscrie 13 puncte, la care a adăugat 3 recuperări, o pasă decisivă și două intercepții.

*Foto: Valentin Todea

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u1919cj :

    Trey Ziegler
    La cum a ajucat Trey cred ca Drungilas o sa cam stea pe banca acuma ca a revenit si Roli. Dar noa, la Cluj nu lotul de jucatori ii problema.

    cu 6 ani în urmă (19.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!