Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Todorov și-a găsit un nou angajament în Bulgaria

Eduard Popa

Eduard Popa
22.02.2018

todorov contract nou craiova

Aleksandar Todorov a fost numit în stafful uneia dintre favoritele la titlu din Bulgaria, Levski Lukoil Sofia.

Todorov este la al treilea mandat în baschetul bulgar, după ce în 2009 a câștigat ca antrenor al celor de la Rilski trofeul Ligii Balcanice și a jucat finala Cupei Bulgariei în 2010. Apoi a antrenat Balkan Botevgrad cu care în 2015 a câștigat bronzul în Liga Balcanică. Alte trofee din cariera lui Aco Todorv sunt Cupa Macedoniei, în 2001 cu Kumanovo și titlul și Cupa macedoneană în 2012 cu MTZ.

Todorov e recunoscut în țara noastră pentru că a antrenat în trecut  pe Dinamo Bucureşti, în sezonul 2015-2016, echipă cu care a reuşit să prindă playoff ul şi a câştigat 18 partide din 41 de meciuri. De asemenea, a dus Dinamo în semifinala Cupei României.

De asemenea, ultimul angajament al lui Todorov a durat o lună, timp în care a fost consilier tehnic la SCM U Craiova până când Rami Hadar a reușit să își rezolve problemele pe care le avea cu permisul de ședere în România.

*foto: sportpictures.eu/Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!