Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Todorov: „Jucăm împotriva echipei cu cel mai mare buget din ligă.”

David Istrate

David Istrate
16.03.2019

Mâine, 17 martie, în Craiova va avea loc confruntarea dintre SCM U Craiova și U-BT Cluj-Napoca, două formații aflate la o diferență de 3 puncte în clasament. În acest sezon, cele două echipe s-au mai întâlnit de 3 ori, iar trupa din Cluj-Napoca a reușit să își adjudece două din aceste întâlniri.

Cu toate acestea, Aleksandar Todorov, antrenorul gazdelor, își dorește victoria echipei sale, întrucât aceasta i-ar asigura matematic un loc între primele patru echipe la finalul sezonului regulat.

Jucăm împotriva echipei cu cel mai mare buget din ligă și, indiferent de felul în care au jucat ultimele două meciuri cu Pitești, este echipa în fața căreia este cel mai greu de jucat. Mai avem trei meciuri pe teren propriu din ultimele 4 jocuri. O să încercăm duminică să obținem victoria pentru a ne asigura o poziție în primele patru echipe la finalul Top 6. Absența lui Curry s-a simțit mult în tabăra noastră la ultimele jocuri. Cu el în teren sunt sigur că am fi reușit cel puțin o victorie în aceste meciuri, dar faptul că a lipsit Curry nu este o scuză pentru toate aceste înfrângeri. Chestiunea legată de accidentări face parte din joc, iar de aceea jocul nostru nu este așa cum ni-l dorim.”, conform paginii oficiale de Facebook a grupării oltene

Momentan, SCM U Craiova nu parcurge cea mai bună perioadă a sezonului, pierzând ultimele patru confruntări, 3 în campionat și una în Cupa României. Cu toate acestea, echipa din Craiova se află pe locul al 4-lea în Grupa Roșie, cu 11 victorii și 9 înfrângeri.

Duelul cu U-BT Cluj-Napoca va avea loc duminică, 17 martie, de la ora 18:00 și va fi transmis în direct pe canalul oficial al Federației Române de Baschet, FRBTV.

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!