Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Todorov: „Jucătorii au arătat caracter. Am reușit să câștigăm și când nu am jucat bine”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
19.11.2018

SCM U Craiova a obținut o victorie strânsă la Timișoara, cu 74-73, după ce Morris Curry a transformat două libere cu patru secunde rămase din joc. Antrenorul oltenilor, Aleksandar Todorov, a catalogat jocul echipei sale în meciul din Banat ca cel mai slab după cel cu Clujul.

„Sunt bucuros că am câștigat pentru că este una din victoriile pe care nu toți adversarii noștri o vor avea. Nu sunt sigur dacă vreunul va reuși să câștige aici. Este plăcut să termini prima parte a sezonului cu 5 victorii și un meci pierdut. Nu am jucat un baschet bun astăzi. Poate după cel cu Clujul am jucat cel mai prost joc al nostru din toate șase. Dar trebuie să îmi felicit jucătorii pentru că au arătat caracter, am reușit să câștigăm și când nu am jucat bine”, a declarat Aleksandar Todorov la conferința de presă de la finalul partidei.

Gazdele au fost nemulțumite la ultima fază, când au cerut fault la Vukosavljevic, dar nu s-a fluierat nimic. Diferența maximă a fost de 4 puncte, pentru fiecare echipă. Tehnicianul craiovean crede că nu mulți oponenți vor pleca victorioși de pe Bega.

„A fost un meci strâns, cu 20 de schimbări de lider. Timișoara a condus 14 minute, noi 17. A fost un joc foarte strâns, oricine câștiga merita victoria. Chiar și dacă Timișoara ar fi câștigat. În orice caz, cu această victorie am reușit în mare să ne asigurăm ce ne doream, nu este încă finalizat, dar top 6 pare foarte aproape pentru noi, deși mai avem încă 8 meciuri de jucat. Avem lucruri de îmbunătățit. S-a văzut că sunt unele lucruri care nu au mers foarte bine. Dar am bătut un oponent dificil, cu străini buni, cu jucători români buni. Nu contează că n-am jucat bine, mă face destul de fericit că am câștigat.

Ne-am arătat caracterul pentru că atunci când lucrurile nu merg bine, și nimic nu mergea cum am plănuit, este important să arăți uneori caracter. Este mai bine să ai o victorie urâtă decât o înfrângere frumoasă”, a mai spus Aleksandar Todorov.  

Cu acest succes SCM U Craiova acumulează 11 puncte, cu 5 victorii și o înfrângere, și urcă pe locul 3, dar are un meci mai puțin ca adversarele de pe podium. Oltenii au o restanță din prima etapă, acasă cu Steau București, pe care o vor disputa în 12 decembrie. Pentru echipele din prima grupă valorică urmează pauza pentru naționale, iar SCM U Craiova reia campionatul în 3 decembrie, în deplasare cu Steaua București.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!