Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Todorov: „Nu cred că poate cineva să câștige la Sibiu, în acea sală”

David Istrate

David Istrate
27.05.2019

Aleksandar Todorov: „Nu cred că poate cineva să câștige la Sibiu, în acea sală”

Astăzi (27.05), Sala Transilvania găzduiește primul joc al finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin, iar protagonistele sunt BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea. Formația gazdă se află la prima prezență în 20 de ani, în timp ce, trupa bihoreană ajunge în ultimul act pentru a treia oară în patru sezoane.

Având în minte modul în care cele două tabere au evoluat în acest sezon, confruntarea se anunță a fi extrem de echilibrată. Totuși, Aleksandar Todorov, tehnicianul lui SCM Universitatea Craiova, susține că BC CSU Sibiu va câștiga seria finală, deoarece nu vede o altă echipă capabilă să câștige în Sala Transilvania. Acesta este conștient că CSM CSU Oradea joacă la un nivel foarte înalt, însă crede că publicul va face diferența.

Sincer, nu cred că poate cineva să câștige la Sibiu, în acea sală. Mai ales într-un meci de playoff. Deci, de-aici vă dați seama ceea ce cred, doar calculați matematic. Din ceea ce am văzut, Oradea a jucat foarte bine împotriva Clujului. Au evoluat mai bine decât a făcut-o Sibiul împotriva noastră în meciurile 3-4. Prin urmare, probabil că Oradea este într-o formă baschetbalistică mai bună decât Sibiu, dar, din nou, trebuie să luăm în considerare acea sală și publicul. Trebuie să ne gândim la felul în care se apără în acea sală și la mulți alți factori despre care antrenorul vostru a vorbit în acest sezon. Cred că Sibiu este favorită la câștigarea celor trei partide de pe teren propriu. Într-o serie de 5, Sibiul este campioană. Dar este predicția mea, nu vă puneți banii pe cuvintele mele și apoi să mă sunați după meciul 5.”

Meciul 1 dintre BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea are loc luni, 27 mai, de la ora 18:00, fiind transmis în direct de Digisport 4.

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Sa te uiti azi sau miercuri
    Si o va vezi.
    Oradea pleaca cel putin cu o victorie.

    cu 4 ani în urmă (27.05.2019)
    • U BT Cluj-Napoca raress23:

      Aud
      ????

      cu 4 ani în urmă (27.05.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!