Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Todorov: „Scorul arată prea puțin din realitatea care a fost pe teren”

David Istrate

David Istrate
05.11.2018

După trei victorii, împotriva lui CS Dinamo București, BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea, formația olteană s-a deplasat pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca, una dintre principalele candidate la titlu. Jucătorii craioveni au prins o zi proastă atât în apărare, cât și în atac, și au fost învinși la o diferență de 27 de puncte, scor 95-68.

După încheierea jocului, antrenorul oaspeților, Aleksandar Todorov, a analizat înfrângerea echipei sale și a vorbit despre obiectivele lui SCM U Craiova în acest sezon.

În seara aceasta am jucat împotriva unui adversar mai puternic decât noi. U-BT Cluj-Napoca a jucat foarte bine, iar noi foarte slab și asta se întâmplă când se întâlnește o formație care evoluează bine cu una care evoluează prost. Iar scorul arată prea puțin din realitatea care a fost pe teren. Obiectivul nostru este să ne calificăm în Top 6, iar matematic vorbind, pentru a realiza acest lucru, trebuie să obținem șapte victorii.

Deja avem trei meciuri câștigate, mai avem zece partide și trebuie să ne impunem încă de patru ori. Din aceste zece jocuri, patru vor fi pe teren propriu, prin urmare este necesar să le câștigăm pe acelea. După ce ajungem în Top 6 putem să începem să ne gândim la următorul obiectiv, dar momentan singurul nostru scop este să ajungem acolo”, a declarat Todorov.

În următoarea etapă, SCM U Craiova va primi vizita lui BCM U Pitești, formație ce a câștigat ultimul meci, cel disputat împotriva lui CS Dinamo Știința București.

foto: BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!