Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Todorov: „Sunt multe echipe bune în presezon, dar mediocre în timpul campionatului”

Paul Olar

Paul Olar
08.10.2015

Dinamo București se duelează vineri, 9 octombrie, cu BC Mureș Târgu-Mureș, în etapa secundă a Ligii Naționale de baschet masculin. Deși bucureștenii au trecut de mureșeni în pregătiri, Aleksandar Todorov nu își vede formația drept favorită certă.

Tehnicianul prevede o dispută crâncenă, vorbind despre potențialul oponenților ardeleni într-un interviu acordat  portalului dinamo1948.com.

„Adversar extrem de puternic, aștept un meci dificil. I-am învins de două ori în presezon, dar este altceva în sezon. Sunt multe echipe bune în presezon, dar mediocre în timpul campionatului. Sincer, aștept o replică tare din partea lor. Trebuie să ne ținem de tactică, trebuie să oprim atacurile lor, pericolul poate veni din multe direcții. Dacă vom fi atenți în defensivă și dacă vom pune în aplicare și punctele noastre forte, sper că vom câștiga acest meci, ar fi bine să începem cu 2 victorii.”  

Totodată, antrenorul originr din Macedonia a ținut să le transmită un mesaj suporterilor

„Invit toți fanii, în special cei care iubesc Dinamo, să își găsească timp vineri seara să vină alături de noi. Oricine este binevenit și asteptăm cât mai mulți fani, avem nevoie de voi. Hai Dinamo!” 

Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!