Stiri

Aleksandar Todorov va antrena în Kosovo în sezonul 2016/2017

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.08.2016

Aleksandar Todorov, fostul antrenor al lui Dinamo București, și-a găsit un nou angajament și o va antrena pe KB Peja în Kosovo.

Aleksandar Todorov a ajuns la Dinamo la startul sezonului 2015/2016, imediat după promovarea „câinilor roșii”. Antrenorul originar din Macedonia a reușit să ducă formația bucureșteană în play-off și a terminat per total cu un bilanț de 18 victorii și 23 de înfrângeri. Todorov a fost singurul antrenor străin din LNBM care a început și a și încheiat sezonul precedent în funcție.

În vârstă de 43 de ani, Aleksandar Todorov are o vastă experiența ca antrenor și a mai pregătit pe MZT Skopje, Kumanovo, Vardar, Ankara Basket, Rilski Sportist și Balkan Botevgrad. El are în palmares un titlu și două cupe în Macedonia plus Liga Balcanică, cucerită în 2009 alături de Rilski Sportist.

Aleksandar Todorov poate urma drumul lui Antonis Constantinides în Kosovo. Fostul antrenorul al Energiei Târgu Jiu a învins-o pe KB Peja atât în finala campionatului cât și a cupei din Kosovo cu Sigal Prishtina.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!