Stiri

Aleksandar Vlahovic va evolua în Bulgaria

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.08.2014

Fostul jucător al CSU Asesoft Ploieşti, sârbul Aleksandar Vlahovic va evolua în stagiunea următoare în prima ligă din Bulgaria la Cherno More Varna, după ce în sezonul precedent a trecut prin curtea a trei echipe. 

Conducătorul de joc de 24 de ani a început ediţia 2013-2014 în ţara sa natală la Sloga Kraljevo, urmând ca apoi să ajungă în Ungaria la Jaszbereny. Pentru aceştia a jucat doar 2 meciuri, ajungând mai apoi în curtea celor de la Falco Szombathely, acolo unde a bifat 9 prezenţe în ultima parte a campionatului. În cele 9 jocuri, Vlahovic a acumulat medii de 12.1 puncte, 2.3 recuperări 3.8 pase decisive, 1.7 mingi câştigate şi 12.3 la eficienţă, totul în 32.3 minute petrecute pe parchet.

Aleksandar Vlahovic a îmbrăcat echipamentul multiplei campioane a României în perioada 2011-2013, timp în care a cucerit 2 titluri de campion în Liga Naţională de Baschet. Pe parcursul carierei sale, Vlahovic a mai jucat în Serbia la Mega Vizura şi echipa secundă a celor de la Partizan Belgrad. 

În stagiunea trecută, Cherno More Varna a terminat pe locul 4 în sezonul regulat din Bulgaria, urmând ca în play-off să fie eliminată în semifinale de Lukoil Academic Sofia cu 3-1 la general. 

*Foto: bb1.hu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!