Stiri

Alex Olah și-a purtat echipa spre victorie în ultima etapă din Belgia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.04.2017

Blefius Mons a câștigat partida de pe teren propriu cu Spirou Charleroi, cu scorul de 98-76. Victoria formației din Mons a fost inspirată de pivotul român Alexandru Olah, cel care a fost cel mai bun jucător al partidei.

Alex Olah a venit de pe bancă cu 25 de puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive în 23 de minute petrecute pe parchet. Pivotul român a prins o zi excelentă și a terminat cu 10 coșuri din 11 încercări de la 2 puncte și 5 din 6 de la linia de libere. Olah a mai avut 2 mingi pierdute și un capac, pentru un indice al eficienței de 32 de unități.

Sportivul originar din Timișoara a ajuns la 27 de partide jucate în acest sezon pentru Belfius Mons. Alex Olah înregistrează medii statistice de 11.0 puncte, 5.0 recuperări și 1.3 pase decisive în 21 de minute jucate pe meci.

Blefius Mons își consolidează poziția 8 în clasament după acest succes și se apropie la o singură victorie de Spirou Charleroi, echipa de locul 7.

În runda viitoare, Belfius Mons se deplasează pe terenul lui Antwerp Giants, meci care este programat pe data de 12 aprilie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!