Stiri

Alex Olah a fost titular în înfrângerea suferită de Pelicans în fața lui Heat

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.07.2016

New Orleans Pelicans a cedat în prima partidă de pe tabloul eliminatoriu al NBA Summer League 2016. Miami Heat a învins formația din Louisiana cu scorul de 81-77, la capătului unui meci în care Alex Olah a fost pentru prima dată titular în liga de vară 2016.

Compatriotul nostru, Alex Olah a fost titular pentru Pelicans în partida cu Heat și a petrecut pe parchet aproape 16 minute. În acest interval, pivotul a marcat 14 puncte, la care a adăugat o recuperare, o pasă decisivă și un turnover. Olah a fost foarte eficient la aruncările din acțiune, marcând 7 din 8 aruncări de la 2 puncte. În timpul petrecut pe parchet de Olah, Pelicans s-au aflat la plus 9 pe tabelă.

În ciuda înfrângerii, New Orleans Pelicans va mai disputa o partidă în Las Vegas, în runda de consolare contra selecționatei din NBA D-League, meci ce va avea loc vineri 15 iulie.

Alex Olah a evoluat în trei din cele patru partide disputate de New Orleans Pelicans în Las Vegas la NBA Summer League 2016.

În vârstă de 22 de ani, Alex Olah măsoară 2.13 metri și evoluează pe poziția 5. El a absolvit în acest an la Universitatea Northwestern, iar în cei patru ani petrecuți în NCAA a terminat cu medii statistice de 9.5 puncte, 5.4 recuperări, 1.4 pase decisive și 1.4 capace în 122 de partide.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate