Stiri

Alex Olah este într-o formă foarte bună pentru Kangoeroes Mechelen

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.04.2019

Kangoeroes Mechelen, echipa pentru care evoluează pivotul român Alexandru Olah, a suferit două înfrângeri categorice la finalul săptămânii trecute în fața lui BC Oostende. Echipa internaționalului român a cedat pe teren propriu cu scorul de 74-59, în timp ce în deplasare a înregistrat un eșec și mai drastic, scor 97-67.

În ciuda înfrângerilor clare, Alex Olah a avut două evoluții notabile. În jocul de pe teren propriu, sportivul originar din Timișoara a terminat în double-double, 11 puncte, 11 recuperări și o pasă decisivă, pentru un indice al eficienței de 15 unități. În meciul de la Oostende, Olah a încheiat cu 13 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive pentru un index la eficiență tot de 15 unități.

Alex Olah a mai reușit un double-double în partida din 12 aprilie cu Leuven Bears când a terminat cu 17 puncte și 10 recuperări. Pivotul român a reușit cea mai bun prestație a sezonului în jocul de pe 13 aprilie tot cu Leuven Bears, când a terminat cu 28 de puncte, 7 recuperări și un capac, pentru un indice al eficienței de 39 de unități.  

La al doilea său sezon în Belgia, Olah totalizează cifre de 12.1 puncte, 7.3 recuperări și 1.0 pase decisive pentru 16.8 eficiență.

În urma înfrângerilor cu BC Oostende, echipa lui Alex Olah a căzut pe poziția a 8-a în clasamentul EuroMillions Basketball League. Kangoeroes Mechelen are un bilanț de 10 victorii și 18 recuperări.

Kangoeroes Mechelen mai are de jucat în sezonul regulat etape duble cu Spirou Basket Charleroi, Basic-Fit Brussels, Okapi Aalstar și Antwerp Giants.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!