Stiri

Alex Olah la cel mai bun meci al sezonului pentru Northwestern

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.03.2015

Northwestern Wildcats a bifat o victorie la ultima reprezentație oferită pe teren propriu în acest sezon. Cu un Alexandru Olah în zi de grație, universitatea din Illinois a trecut de Michigan. După ce la pauză a fost condusă cu scorul de 34-27, Northwestern a revenit pentru a se impune cu scorul de 82-78, după 2 reprize de prelungire.

Alexandru Olah a fost de departe cel mai bun jucător al întâlnirii. În 44 de minte jucate, pivotul român a terminat cu 25 de puncte, 12 recuperări, o pasă decisivă, un capac, o intercepţie și o minge pierdută. Jucătorul originar din Timișoara a a marcat 12/17 de la 2 puncte, 1/2 de la 3 puncte și a ratat singura liberă de care a dispus.

După acest succes, Northwestern Wildcats a ajuns la un record stagional de 15 victorii și 15 înfrângeri. În conferința BIG Ten, echipa lui Alexandru Olah are un bilanț de 6 victorii și 11 înfrângeri.

Turneul final al conferinței BIG Ten va începe pe 11 martie și se va desfășura la United Center, arena de casă a celor de la Chicago Bulls. Câștigătoarea acestui turneu va avea ocazia să joace la turneul final al NCAA. Până atunci, Northwestern Wildcats va ma disputa un meci pe data pe 7 martie în compania universității Iowa.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!