Stiri

Alex Olah, la o singură victorie de finala din Olanda

Eduard Popa

Eduard Popa
14.05.2018

alex olah zz leiden

ZZ Leiden, echipa românului Alex Olah, a trecut în meciul 3 al semifinalei campionatului Olandei de Zwolle Landstede Basketball, scor 78-73.

Zwolle a condus pe tot parcursul meciului, a avut 15 puncte la pauză și părea că are totul sub control. Cu toate acestea, adversarii lui Olah au pierdut ultimul sfert cu 27-7 și se află într-o situație foarte dificilă, fiind conduși cu 3-0 de Leiden.

Alex Olah a avut cea mai bună prestație din playoff-ul campionatului Olandei. Internaționalul român a bifat 19 puncte și 3 recuperări, în 24 de minute. El a 5/11 la aruncări de 2 puncte, 2/3 de la trei puncte și 3/3 de la libere, dar și două posesii pierdute.

Worthy De Jong a fost cel mai bun marcator pentru Leiden, cu 20 puncte și 11 recuperări pentru învingători.

Cum campionatul Olandei se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri, Alex Olah are șansa să ajungă în finală după meciul 4, care se va juca în cursul zilei de marți, 15 martie.

*foto: eredivisiebasketballleiden.nl

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!