Stiri

Alex Olah rămâne neînvins în actuala stagiune a NCAA

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.11.2014

Northwestern University, formația pentru care evoluează sportivul român Alexandru Olah, a înregistrat a treia victorie consecutivă în acest sezon. Echipa din Illinois a trecut joi noapte de North Florida, cu scorul de 69-67, după un coș decisiv de 3 puncte, marcat de Bryant McIntosh. Northwestern începe al 5-lea sezon consecutiv cu un record de 3-0.

Alexandru Olah a fost titular pentru echipa sa și a bifat 27 de minute. Pivotul român a terminat cu 6 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive, o intercepție, un capac și 3 mingi pierdute. Alexandru Olah a marcat numai o aruncare din șase de la 2 puncte și 4 din 5 de la linia de libere.

Următorul meci pentru Northwestern University și Alexandru Olah va avea loc sâmbătă, 22 noiembrie în fața universității Elon.

foto: nusports.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!