Stiri Cupa României Feminin

Alexandra Uiuiu: „Meciul de astăzi este unul important pe care sper să îl încheiem cu o victorie”

Eduard Popa

Eduard Popa
25.09.2015

alexandra_uiuiu

CSU Alba-Iulia va întâlni astăzi pe teren propriu, de la ora 18:00, CSBT Alexandria, în primul meci din acest sezon în Cupa României. în această partidă un număr important de jucătoare vor debuta pentru Alba-Iulia, dar veterana lotului, Alexandra Uiuiu, are încredere în noile sale coechipiere și le ține pumnii. 

„Cred că primele meciuri sunt mereu mai dificile pentru că nu ne cunoaștem încă adversarul și relațiile de joc nu sunt foarte bine ”închegate" după doar câteva săptămâni de pregătire împreună. Meciul de astăzi este unul important pe care sper să-l încheiem cu o victorie! Colegelor le doresc să joace colectiv, să fie inteligente în atac și agresive în apărare și să fie mulțumite la sfârșitul meciului atât de evoluția lor personală cât și de cea a echipei”, a declarat Uiuiu pentru totalbaschet.ro. 

Alexandra Uiuiu va fi marea absența a echipei din Cetatea Unirii în partida de debut a acestui nou sezon. Extrema s-a accidentat în aprilie, în finala Cupei României cu Sfântu Gheorghe, pierdută de CSU Alba-Iulia. Jucătoarea a confirmat însă că recuperarea merge bine și în curând va reveni pe parchet.  

Sursa foto: Facebook Alexandra Uiuiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!