Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alexandra Uiuiu: „Nu cred că ar trebui să ne bazăm pe plecarea lui Prahalis”

Cătălin Crăciun

Cătălin Crăciun
25.04.2014

Aflată în fața primei medalii interne din istoria clubului, CSU Alba Iulia trebuie mai întâi să treacă de ACS Sepsi SIC Sfâtnu Gheorghe

Baschetbalista de la CSU Alba Iulia, Alexandra Uiuiu, crede că Alba poate câștiga partida de sâmbătă. 

„Nu cred că ar trebui să ne bazăm prea mult pe plecarea lui Prahalis. E adevărat că ea marca cele mai multe puncte în echipă însă de multe ori le scotea din joc pe restul coechipierelor. Cred că e o finală pe care o putem câștiga, însă nu ne putem culca pe o ureche și trebuie să lutpăm până în ultima secundă”, a declarat Alexandra Uiuiu. 

Alexandra Uiuiu este pentru al doilea sezon la Alba Iulia și își dorește să continue la CSU. 

„Alba Iulia va fi probabil prima opțiune pentru sezonul următor, dar deocamdata e prea devreme să vorbim despre asta. Trebuie să ne concentrăm pe sezonul actual”, a mai adăugat Uiuiu. 

Cel mai probabil Uiuiu dorește să rămână la Alba Iulia atât pentru condițiile bune de la CSU, dar și pentru a fi mai aproape de Mihai Mincă, iubitul ei.

Foto: Cornel Gruian

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!