Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alexandria, victorie fără emoții cu Politehnica Iași

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.02.2017

CST BC Alexandria s-a impus fără mari probleme în fieful formației de pe ultima poziție din Liga Națională de Baschet Feminin, Politehnica Național Iași, scor final 78-58. Meciul a contat pentru ultima etapă din sezonul regulat al întrecerii feminine. 

Confruntarea a fost controlată aproape în totalitate de gruparea oaspete pregătită de Mădălin Piperea, fetele din Alexandria câștigând clar primele două sferturi cu parțiale de 18-12, respectiv 22-13. Astfel, la pauza mare, tabela de marcaj indica un avantaj de 15 puncte al Alexandriei, 40-25. După revenirea de la vestiare, trupa din Teleorman au continuat forcing-ul ofensiv câștigând astfel și cea de-a 3-a secvență cu scorul de 23-13. Având un avantaj liniștitor înaintea actului decisiv, Mădălin Pipera și-a permis să ruleze tot lotul de jucătoare avut la dispoziție, fapt care le-a dat oportunitatea gazdelor să câștige un sfert. Iașiul s-a impus în sfertul 4 cu un parțial de 20-15, însă victoria finală a revenit Alexandriei la 20 de puncte diferență, scor final 78-58. 

Cele mai bune marcatoare din tabăra formației învingătoare au fost Megan Mullings cu 21 de puncte, Carla Barte cu 17 (16 recuperări), respectiv Shanita Arnold cu 13. De cealaltă parte, de la Iași, Ka Deidre Simmons a terminat confruntarea cu 31 puncte puse pe tabela de marcaj, fiind principala marcatoare din tabăra moldoveană. 

CST BC Alexandria termină astfel prima fază din sezonul regulat pe locul 7 cu 7 victorii și 11 înfrângeri, în timp ce Poli Național Iași rămâne „lanterna roșie” cu un singur succes din 18 partide. Cele două formații vor juca în continuare în lupta pentru locurile 7-10. 

*Foto: Valentin Todea @totalbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!