Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Deconescu va evolua pentru Farul Constanţa

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
25.09.2013

Tânărul jucător român a fost cedat la Farul Constanţa, sub formă de împrumut, lucru confirmat în exclusivitate pentru site-ul nostru de preşedintele secţiei de baschet al clubului Energia Rovinari, Radu Stroescu.

''Alex Deconescu va evolua pentru Farul Constanţa sub formă de împrumut în următorul sezon. Ne-am gândit că este mai bine pentru el să meargă la Constanţa pentru a vedea nivelul la care el se situează în acest moment. Încercăm să facem acelaşi lucru şi cu Răzvan Bratoloveanu, dar pentru moment, acesta este încă la dispoziţia noastră. Rămâne de văzut în ce măsură Răzvan va ajunge şi el la Constanţa. ''

Vă reamintim că gruparea de la malul Mării Negre va evolua în acest sezon cu un lot format numai din jucători autohtoni, antrenorul principal al echipei fiind fostul jucător constănţean, Alexandru Olteanu.

Alexandru Deconescu a bifat doar 4 prezente în precedentul sezon pentru Energia Rovinari, acesta având o medie de 0.5 puncte în 1.8 minute.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!