Stiri

Alexandru Olah a semnat cu Belfius Mons-Hainaut

Alin Dobre

Alin Dobre
24.07.2016

Echipa belgiană Belfius Mons-Hainaut l-a transferat pe  Alexandru Lucian Olah. În vârstă de 22 de ani, românul măsoară 2.13 metri și evolueză pe postul de pivot.

El a fost format la Northwestern University, echipă ce evolueză în NCAA. În sezonul trecut, Alex a avut medii de 11.4 puncte, 5.6 recuperări, 1.3 pase decisive, 1.4 capace, precum și 24 minute jucate pe meci.

Sunt încântat să anunț că îmi voi începe cariera profesionistă la Belfius Mons-Hainaut, în Belgia”, a declarat el pe pagina personală de Facebook.

Pivotul român a participat în această vară  la NBA Pro Summer League în  Las Vegas, evoluând pentru New Orleans Pelicans. În cele 4 meciuri jucate, Alex Olah a contabilizat cifre de 6.5 puncte, 2.5 recuperări, 1.3 capace și 0.5 pase decisive.

La Belfius Mons, Alex Olah va fi din nou coleg cu Tre Demps, jucătorul cu care a împărțit vestiarul și la Northwestern Wildcats.

În sezonul trecut, Belfius Mons a terminat sezonul regulat pe poziția a 5-a și a fost învinsă în play-off de Aalstar chiar în prima rundă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!