Stiri

Alexandru Olah, nominalizat pentru echipa defensivă și cea ofensivă a ligii belgiene

David Istrate

David Istrate
13.05.2019

Sâmbătă, 11 mai, a avut loc confruntarea dintre Kangoeroes Mechelen și Okapi Aalstar, încheiat cu scorul de 91-75 în favoarea oaspeților. Astfel, trupa din Aalst și-a luat revanșa pentru înfrângerea de miercuri, 8 mai, atunci când Olah & Co. au câștigat la o diferență de 22 de puncte, scor 92-70.

În acea partidă, pivotul român reușea cea mai bună prestație stagională: 33 de puncte, 6 recuperări, 2 pase decisive și un indice al eficienței de +38. Performanța lui Alexandru Olah nu a rămas neobservată și acesta a fost numit MVP al etapei pentru a treia oară în ultimele zece runde.

Sezonul acesta a fost unul excelent pentru jucătorul naționalei României, care are medii de 12.3 puncte, 6.9 recuperări și o pasă decisivă în 26 de minute petrecute pe teren. În schimb, Kangoeroes Mechelen, echipa la care acesta evoluează, nu parcurge o formă foarte bună, clasându-se pe locul al 7-lea, cu 12 victorii și 22 de înfrângeri. Singurele formații situate mai jos decât trupa din Mechelen sunt: Okapi Aalstar, Leuven Bears și Liege.

Având în vedere faptul că mai sunt doar două etape de jucat, oficialii federației belgiene de baschet au dat start voturilor pentru echipa defensivă și cea ofensivă a ediției 2018/2019. Fanii români îl pot vota pe Alexandru Olah accesând următorul LINK.

În ultimele două etape, Kangoeroes Mechelen o va întâlni de două ori pe Antwerp Giants, ocupanta poziției secunde în liga belgiană.

*foto: Ivan Plettinckx

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!