Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Olteanu și Cezar Stănescu integraliști în meciul cu Asesoft

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.02.2014

Farul Constanța a avut doi integraliști în partida pierdută pe teren propriu cu scorul 53-113, în fața lui CSU Asesoft Ploiești. Alexandru Olteanu și Cezar Stănescu au petrecut 40 de minute pe parchet, având timp pentru o gură de oxigen doar la time-out și la pauză.

Alexandru Olteanu a renunțat în această vară la baschet dar a revenit asupra deciziei. Acum trage tare alături de tinerii de la Farul pentru ca această corabie să nu se scufunde de tot. În meciul cu Asesoft, acesta a terminat 8 puncte, 2 recuperări și 6 pase decisive. Fundașul a mai avut 3 mingi câștigate și 4 pierdut pentru un indice al eficienței de 8 unități. Este cel de-al patrulea meci din acest sezon în care Olteanu bifează toate cele 40 de minute pe parchet.

Cezar Stănescu este cel de-al doilea integralist din meciul cu Asesoft pentru Farul. Acesta a fost cel mai bun marcator al echipei gazdă cu 18 puncte. Fundașul în vârstă de 25 a mai adăugat o recuperare și o pasă decisivă. Stănescu a avut 9 mingi pierdute și niciuna câștigată, lucruri care i-au adus un index al eficienței de doar 2 unități. Pentru Cezar acesta a fost cel de-al 7-lea meci în care petrece toate cele 40 minute pe parchet. În acest sezon a jucat într-un singur mai puțin de 30 de minute, în partida cu SCM U Craiova iar media sa de minute este de 36:15 în fiecare partidă.

Farul Constanța are o singură victorie în acest sezon obținută în fața Concordiei Chiajna și alte 19 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!