Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Olteanu: "A fost un meci extrem de dificil"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
27.10.2013

Într-un interviu acordat site-ului nostru, Alexandru Olteanu a vorbit despre înfrângerea de pe terenul lui BCM U Piteşti, scor 80-27.

Cum ai rezuma partida?

Aşa cum ne aşteptam, a fost un meci extrem de dificil. Ştiam echipa Piteştiului, ei au câteva victorii în acest sezon. Ei porneau clar ca favoriţi. Noi am încercat să arătăm ceva în atac, pentru că suferim foarte tare acolo. În apărare am reuşit să primim mai puţin de 100 de puncte, ceea ce ne propunem de ceva timp.

Cum ţi se pare echipa Piteştiului?

Este mult schimbată faţă de anul trecut şi cred că în bine. În primul rând este mult mai echipă decât anul trecut. Au un antrenor nou şi până îşi va implementa principiile lui va dura ceva. Cred că Piteştiul va arăta mai bine ca anul trecut.

Aţi jucat cu cinci formaţii în acest sezon. Care ţi s-a părut ca fiind mai sudată?

Este greu de spus care este mai sudată, deoarece toate sunt la început. Au nevoie de meciuri ca să arate cum trebuie, dar cred că până acum cel mai bine a jucat Craiova ca echipă. 

foto: Laura Haraba

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe spectator :

    aparare
    Da , d-le Olteanu nu ati mai primit 100 de puncte dar nici prea multe nu ati marcat . Stim ca nu aveti echipa dar ar fi cazul sa rotiti toti jucatorii. De la 50 ati ajuns la 27, ce mai conteaza cateva puncte in minus. Macar sa se aleaga fiecare jucator cu minute daca toate echipele isi arata ,, muschii'' cu echipa dvs si incearca sa isi faca golaveraj.

    cu 10 ani în urmă (27.10.2013) Raspunde
  • tzontzolino :

    praf
    Echipa praf, slaba...sincer inteleg ca nu pot duce mai mult...dar sa ai atatea mingi pierdute din cauza ca nu iti dai seama ca tu ataci 24 secunde? Si ca echipa sa traga efectiv de timp...doar sa nu incaseze prea multe cosuri? Pacat de "Bomba" ca o sa isi treaca in CV 0-27

    cu 10 ani în urmă (27.10.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    trist si
    penibil ce se intampla la Constanta! bataie de joc atat la adresa spectatorilor, cat mai ales a celorlalte competitoare!!!

    cu 10 ani în urmă (27.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!