Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Olteanu: "Cu pregătirea suntem practic la zero, dar începem să recuperăm "

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.10.2013

Foto: arhiva personală

După mai multe săptămâni de incertitudine, conducerea clubului BC Farul Constanţa a decis să participe sezonul acesta în Liga Naţională de Baschet masculin, însă doar cu jucători tineri. Decizia a fost luată după ce FRB a decis ca în acest sezon nimeni să nu retrogradeze. În aceste condiţii Farul s-a reunit cu o zi înaintea primului meci oficial, pierdut la o diferenţă de aproape 80 de puncte.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Alexandru Olteanu a vorbit despre noua echipă de la Constanţa.

Echipa în meciul cu Sibiu a arătat bine doar în câteva momente ale jocului. Lipsa de omogenitate s-a simţit din plin, având destul de multe nesincronizări în atac, dar mai ales în apărare. Practic echipa în forma sa finală s-a reunit joi, cu o zi înaintea meciului. Cu pregătirea suntem practic la zero, dar acum încolo începem să lucrăm atât la aspectul fizic cât şi la tehnico-tactic. De la meciul cu Timba îmi doresc să arătăm ceva mai bine în apărare, deşi nu am avut prea mult timp să gândim acest meci. Îmi doresc ca jucătorii tineri să înceapă să aibă încredere în ei şi să arate acest lucru pe teren.

Întrebat care este obiectivul formaţiei în sezonul actual, tehnicianul marinarilor îşi doreşte să practice un baschet frumos.

Pe bancă mă simt foarte bine, după câţiva ani de antrenat juniori am făcut pasul acesta şi sunt foarte fericit. Obiectivul nostru este acela de a juca un baschet frumos şi să punem pe cât se poate probleme echipelor pe care le vom întâlni.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!