Stiri Juniori U17 Masculin

Alexandru Vasile: „Regret enorm cele întâmplate si vreau sa-mi cer scuze public”

Paul Olar

Paul Olar
08.05.2017

Alexandru Vasile, antrenorul echipei Lumina Wolves care a agresat un arbitru în timpul unui meci, regretă revoltătorul incident. Antrenorul a oferit și o poziție site-ului nostru, declarând:

“Referitor la articolul publicat de dumneavoastra vreau sa mentionez cateva aspecte. Regret enorm cele întâmplate si vreau sa-mi cer scuze public domnului Crisan Vlad, părinților si copiilor participanți la meci. Din păcate atmosfera tensionată din timpul meciului a generat o stare de nervozitate accentuată, care a culminat cu gestul meu total nepotrivit.

Voi răspunde pentru ce am făcut, conform regulamentelor si legilor in vigoare. Cu siguranță dacă aș fi avut un secund cu mine pe bancă nu s-ar fi ajuns in această situație. Referitor la arbitraj, am vrut de anul trecut sa ma las, iar acum, după gestul meu e clar ca nu mai pot fi arbitru. Am fost deja suspendat la nivel de club, și sper ca echipa va putea trece peste acest impas, și le doresc succes mai departe in campionat, indiferent cine va fi antrenor în locul meu.”

De notat faptul că Alexandru Vasile este, în paralel, și arbitru în LNBF.

Pe aceeași temă: VIDEO REVOLTĂTOR. Antrenorul i-a dat un cap în gură arbitrului la un meci de U13.

*Foto - Facebook Robert Dobra

7 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Confuzie
    Halo, se confunda arbitrul cu antrenorul???!!!

    cu 6 ani în urmă (08.05.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    .
    Din pacate nu ma mira ca unii antrenori isi mai pierd cumpatul. Si poate nu numai un antrenor, ci si altor oficiali, sponsori sau chiar manageri se poate intampla astfel de lucruri sau derapaje, s-o numim cum vrem. Eu dintr-o postura simpla de suporter imi mai pierd cumpatul, desi nu contribui cu nimic altceva decat cu sentimentele mele. In schimb cu susnumitii care au munca sau chiar banii lor in joc.
    Si sa te uiti de la cativa metri distanta cum unii arbitrii, vizibil cu intentie cateodata ( si nu din greseala), sa te fure si sa stai sa-i privesti i sa nu-i poti face nimic. Deliberat am mentionat 'sa-i' nu poti face nimic, pentru ca de multe ori iti vine sa faci dreptate cu pumnul tau.
    Da stiu ca pare agresiv comentariul si ca ar trebui sa te poti controla, dar tot in aceeasi masura ar trebui ca unii cavaleri al fluierului, macar sa arbitreze la nivelul decent impus de un sport atat de frumos cum este baschetul!

    cu 6 ani în urmă (09.05.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      E sat fara caini la juniori! Nici la seniori nu-i tocmai OK insa e mai mediatizat! Nu e normal gestul, mai ales ca era si arbitru, da' intalnesti cate un hot cu fluier care te face sa pierzi ratiunea!

      cu 6 ani în urmă (09.05.2017)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Subscriu
      Sunt unii arbitrii care se cred Dumnezeu pe terenul de baschet ( au si modele de urmat : Ciulin si Grigoras ). Se cred personajele principale si nu stiu cum sa iasa in evidenta. Foarte putini am vazut care incercau sa explice, rapid motivatia deciziei. Sunt suficiente cateva cuvine si sportivul intelege " ai bagat mana la dribling ", "ai coborat bratele in planul adversarului si l-ai atins ", "i-ai blocat directia de deplasare cu piciorul "etc. Cu o atitudine, de acest gen, constructiva, nu s-ar ajunge la astfel de situatii decat daca arbitrajul este intentionat " ticalos ".
      Am vazut si eu de-a lungul anilor arbitraje care te scoteau din minti si te aduceau in situatia sa-i dai in cap. Cele mai urate si sfidatoare atitudini le-au avut intodeauna arbitrii de prima liga invitati sa conduca meciurila Turnele Sefiminale sau Finale.
      Acesti oameni uita un lucru ei sunt " prestatori de servicii " si nu personaje principale in acest sport

      cu 6 ani în urmă (09.05.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe John2016 :

    Arbitri
    Va jur. La un meci de copii, furați pe față pentru că în echipa adversă era nepotul cuiva din federație, pe mine, ca parinte nemulțumit , un arbitru m-a chemat afară din sală, să ne batem cică. Specimene încrezute, arogante și mereu datoare celor din Federație. Examene, promovări, meciuri etc.

    cu 6 ani în urmă (09.05.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dolphin :

    dat exemplu!
    suspendat definitiv din viața sportivă!

    cu 6 ani în urmă (09.05.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș erebus:

      .
      Te referi la antrenor sau la arbitru? Presupunand ca faci referire la subiectul principal al articolului, as dori sa te intreb un singur lucru: ... In acest caz arbitrii care te fura pe fata (folosind expresia lui John 2016 de mai sus) ce merita?

      cu 6 ani în urmă (10.05.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!