Stiri

Alexey Shved, un alt nume mare al Europei care va rata FIBA Basketball World Cup 2019

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.08.2019

Un alt jucător important din Europa va rata FIBA Basketball World Cup 2019 din China. Alexey Shved este fortuit de o accidentare să-și ia adio de la cea mai importantă competiție a anului rezervată echipelor naționale.

Shved a suferit o accidentare la gleznă iar echipa lui de club, Khimki Moscova, a anunțat că nu va putea fi recuperat pentru a lua startul la competiția din China, care va începe pe 31 august.

Rusia își pierde astfel cel mai important jucător. Shved a impersionat la EuroBasket 2017, ultima competiția majoră, când a terminat cu medii statistice de 24.3 puncte, 5.9 recuperări și 2.6 recuperări, ghidându-și echipa națională până în finala mică, pierdută contra Spaniei.

Alexey Shved a suferit a accidentare similară cu cea a lui Milos Teodosic, un alt nume mare din baschetul european care va rata FIBA Basketball World Cup 2019.

Misiunea Rusiei la campionatul mondial devine una mult mai dificilă. Trupa antrenată de Sergey Bazarevich face parte din Grupa B alături de Argentina, Coreea de Sud și Nigeria.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!