Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alhaji Mohammed, Ivan Ivanovic și Goran Martinic și-au prelungit contractele cu BC Mureș

Paul Olar

Paul Olar
01.08.2016

BC Mureș Târgu Mureș mizează pe continuitate în viitorul sezon. Gruparea tigrilor a anunțat, în această seară, faptul că Alhaji Mohammed, Ivan Ivanovic și Goran Martinic au semnat prelungirea contractelor.

Ultimul sportiv amintit a fost cel mai bun marcator al ediției precedente de campionat, în timp ce americanul a izbutit cea mai mare medie de puncte pe întâlnire.

De asemenea, BC Mureș a oficializat transferul lui Dalibor Djapa, sportiv de sosește de la BC Timișoara. Pivotul a strâns în stagiunea precedentă medii de 14.9 puncte, 5.6 recuperări și 1.5 pase decisive.

Pe lângă Djapa, vicecampioana a bătut palma cu un sportiv nou în campionatul nostru. Este vorba de Drew Barham (Foto), un american în vârstă de 27 de ani. El evoluează pe postul de extremă, măsoară 1.98 m și cântărește 84 de kg.
Barham a absolvit colegiul Gonzaga, acolo unde a fost coechipier cu Kelly Olynyk (Boston Celtics), dar și cu Angel Nunez, cel care va activa la CSM Ploiești.

BC Mureș va susține cel mai probabil un cantonament la Sovata începând cu data de 7 august. Antrenorii formației sunt Barnabas Szaszgaspar și George Trif.

*Foto: spokesman.com

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Da
    Uite cum s-a facut o echipa frumoasa la Mures. Djapa e bun acolo dar la Oradea nu, Mohammed sau Gajovic la fel. Va fi un campionat disputat, toate echipele s-au intarit bine, cu mici exceptii.

    cu 7 ani în urmă (02.08.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Mures
    Asa cum am banuit zvonurile privind desfiintarea sau problemele financiare (plecarea principalului sponsor) nu s-au concretizat si asta e bine pt baschetul romanesc. Muresul are o echipa redutabila, care s-a omogenizat si va fi printre protagoniste in acest an.

    cu 7 ani în urmă (02.08.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!