Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alhaji Mohammed a semnat în campionatul Ungariei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.02.2017

Alhaji Mohammed a semnat cu Alba Fehervar în Ungaria. El s-a despărțit de BC Mureș după un sezon și jumătate, în care a jucat o finală a Ligii Naționale de Baschet Masculin alături de tigrii.

În acest sezon, Alhaji Mohammed a jucat doar 10 partide în Liga Națională de Baschet Masculin, fiind chinuit de probleme medicale o bună bucată de timp. În meciurile din campionat, „Hagi” a avut cifre statistice de 16.2 puncte, 3.9 recuperări și 2.9 pase decisive, cu procentaje de 53.6% de la 2 puncte, 30.2% de la 3 puncte și 69.0% de la linia de fault.

Alhaji Mohammed a fost unul dintre cei mai importanți jucători străini care au evoluat în ultima perioadă în România. El a cucerit două titluri de campion național alături de CSU Asesoft și a fost ales în două rânduri MVP al ligii. El a bifat 105 partide pe prima scenă a baschetului românesc cu medii de 16.5 puncte, 4.5 recuperări și 3.2 pase decisive.

La 35 de ani, „Hagi” este un jucător cu mare experiență în Europa unde a mai trecut pe la Matrixx Magixx (Olanda), Paderborn Baskets (Germania), Limoges CSP (Franța), Lleida Basquet (Spania), Blancos la Rueda Valladolid (Spania), SLUC Nancy (Franța) și Sigal Prishtina (Kosovo).

Alba Fehervar, noua echipă a lui Mohammed, este liderul la zi din Ungaria cu un record de 13 victorii și 3 înfrângeri. În acest sezon, maghiarii au învins de două ori pe U BT Cluj-Napoca în faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe muri92 :

    Multumim....
    Multumim "Haji"-mult succes la noua destinatie...

    cu 7 ani în urmă (03.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!