Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alhaji Mohammed se confruntă cu probleme de sănătate

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.12.2016

Alhaji Mohammed se confruntă cu probleme serioase de sănătate. El nu a mai evoluat pentru BC Mureș de aproape o lună de zile. Ultima sa apariție pe parchet pentru mureșeni a fost pe 16 noiembrie într-un meci din FIBA Europe Cup.

Din informațiile noastre, Alhaji Mohammed se confruntă cu două probleme de sănătate. El suferă de pneumonie și în același timp are și pietre la rinchi, afecțiune care-l fac indisponibil în acest moment.

El a jucat ultima dată în FIBA Europe Cup contra lui Prienu-Birstono pe data de 16 noiembrie.

În acest Alhaji Mohammed a jucat în 6 partide din Liga Națională de Baschet Masculin, cu medii statistice de 17.7 puncte, 3.5 recuperăriși 3.0 pase decisive. Ultima sa apariție în campionatul intern s-a consemnat pe 12 noiembrie în partida dintre BC Mureș și CSU Sibiu.

În FIBA Europe Cup, fundașul ofensiv ajuns la 35 de a jucat 3 partide și are cifre de 17.3 puncte, 3.0 recuperări și 1.7 pase decisive.

În startul actualului sezon, Alhaji Mohammed a lipsit la câteva meciuri oficiale ale lui BC Mureș, protestând astfel că nu și-a primit salarile inclusiv cele din sezonul competițional 2015/2016.

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    Salariita cronica.

    cu 7 ani în urmă (07.12.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      Glumesc, inainte sa imi sariti in cap.

      cu 7 ani în urmă (08.12.2016)
    • U BT Cluj-Napoca doru_aka47:

      AM
      In legatura strict cu postarea de mai sus, Alhaji Mohammed a vorbit personal cu mine si m-a rugat sa transmit urmatorul mesaj, si citez:

      1. El chiar a fost bolnav, nu a putut nici sa se antreneze in ultima perioada insa problemele de sanatate s-au rezolvat, maine va primi acordul medicului si va reincepe antrenamentele. El este dornic sa joace, iubeste sa joace si promite ca o va face mai bine decat inainte.

      2. Recunoaste ca nu a jucat un meci, in semn de protest, la fel cum au facut si alti colegi ai lui, insa a fost vorba doar de un singur meci, dupa aceea doar problemele de sanatate l-au impiedicat sa joace.

      3. Ar dori sa mai mentioneze ca nici macar in gluma nu este de bun simt sa se vorbeasca astfel despre el, in necunostinta de cauza, astfel de comentarii rautacioase ii pot face pe oameni sa nu il placa sau pe cluburi sa nu il doreasca. El este un om extrem de usor de contactat si foarte prompt in a raspunde tuturor mesajelor, daca sunteti interesati de informatii despre el, puteti sa-l intrebati direct.

      cu 7 ani în urmă (08.12.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Adrian.or
      Am inteles, esti dragut, dar nu cred ca pe mine trebuie sa ma convinga din moment ce nu sunt muresean, si, cum mentionam si mai sus, mai radem mai glumim. Eu cred ca e foarte posibil sa creada cineva chestia asta si fara sa fi glumit eu despre ea, pe sistemul don't shoot the messenger. In alta ordine de idei, cred ca este un om cu o calitate individuala si baschetbalistica de top, care vorbeste pentru el. Sa fie sanatos.

      cu 7 ani în urmă (09.12.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!