Stiri Cupa României Masculin

Alin Andrieș:„ În Cupa României mereu au fost surprize”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.09.2015

Gaz Metan Mediaș primește vizita lui CSM-U Oradea în manșa tur din faza inaugurală a Cupei României. Alin Andrieș, jucătorul sosit în vara lui 2015 la Mediaș a prefațat pentru Total Baschet dubla manșă din fața echipei bihorene.

Alin Andrieș a vorbit și despre perioada de pregătire a echipei sale dar și despre nivelul la care se află în acest moment formația de pe Târnava Mare:

„A fost o perioadă mai dificilă, cu antrenamente mai grele, dar eu zic că noi jucătorii am încercat să ne adaptăm și să trecem cu bine (făra accidentări) peste aceasta. Mai sunt câteva mici detalii de pus la punct , dar în mare parte eu zic că suntem pregătiți.„

Extrema care în sezonul precedent a evoluat la Timba Timișoara se așteaptă la o dublă manșă de foc în fața lui CSM-U Oradea, o echipă redutabilă în opinia sportivului român:

„Va fi o dubla manșă foarte grea . CSM-U Oradea are o echipă foarte puternică , cu jucători foarte buni, atât străini cât și români, dar noi vom face tot ce este posibil pentru a face o dublă manșa bună și de ce nu ,pentru a accede în etapa următoare.”

Întrebat dacă CSM-U Oradea pleacă drept favorită, Alin Andrieș a admis aceast lucru însă lasă loc și pentru surprize:

„Poate că are un mic avantaj , deoarece ei au început pregătirea mult mai devreme și au avut mai mult timp pentru a se omogeniza. Dar în Cupa României mereu au fost surprize.”

În final, jucătorul în vârstă de 24 de ani spune un parcurs lung în Cupa României nu este un obiectiv principal al lui Gaz Metan însă nu vor neglija această competiție:

„Nu este chiar principalul nostru obiectiv . Dar noi vom fi concentrați și vom încerca să trecem în fază urmatoare.”

sursa foto: Vlad Filipaș/csgazmetan.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!