Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alin Andrieș: "Sper să pot ajuta echipa și în meciul decisiv de la Giurgiu"

Paul Olar

Paul Olar
17.04.2013

BC Timba Timișoara și-a luat revanșa pentru cele două eșecuri de la malul Dunării, trupa lui Bogdan Murărescu trimițând seria de Play-Out cu CSȘ Giurgiu în decisiv.

Înaintea acestui duel, Total Baschet a stat de vorbă cu Alin Andrieș. Tânărul baschetbalist ce a strălucit la finalul săptămânii trecute, consideră că "urșii" au remediat erorile din confruntările anterioare, sportivul punându-și speranțele într-o nouă victorie.

Cum ți s-au părut ultimele întâlniri cu CSȘ Giurgiu ?

Primul meci de acasă a fost mai dificil decât al doilea, dar sunt bucuros că am egalat situația. Am fost foarte concentrați și acest lucru s-a văzut în cele două meciuri. În prima dispută de la Timișoara am avut o cădere, însă până la urmă am reușit să câștigăm. Duminică nu am mai comis aceleași erori și am izbutit să ne impunem la o diferență și mai mare.

În ultima încleștare, ai fost folosit timp de 7 minute, perioadă în care ai avut 13 puncte și 4 recuperări. Ce ne poți spune despre evoluția ta ?

Da, am avut o prestație destul de bună. Sper să pot ajuta echipa și în meciul decisiv de la Giurgiu.

Ce s-a schimbat mai exact în jocul vostru față de partidele jucate la Giurgiu ?

La Giurgiu, ei ne-au surprins cu o apărare în zonă. În schimb, noi ne-am pregătit pentru această defensivă și am reușit să o desfacem, apărându-ne mai bine în meciurile de pe teren propriu. Totodată, am putut să anihilăm aruncările de trei puncte ale lui Brian Burrell.

În aceste succese, unul dintre capitolele la care ați dominat a fost recuperarea. Aici s-a făcut diferența ?

Da, probabil că și acest lucru a făcut diferența. Oricum, noi am fost mai buni la toate capitolele și asta s-a văzut pe tabelă.

Cum vezi decisivul de la Giurgiu ?

Va fi un meci pe viață și pe moarte. Ei au publicul de partea lor, fanii făcând o atmosferă incendiară. Totuși, eu sper să avem un "drum liniștit" la întoarcere.

Cum apreciezi parcursul echipei în actuala stagiune ?

A fost un sezon destul de bunicel. Am avut meciuri destul de bune, însă și altele mai puțin reușite. Per ansamblu, eu zic că este satisfăcător pentru prima participare în Liga Națională. Sper ca la anul să fie și mai bine.

*Foto: Facebook BC Timba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!