Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alin Borșa: „Dacă nu vom vedea progrese, nu ne vom mai prezenta la următoarele meciuri”

Eduard Popa, Bogdan Isailă

Eduard Popa, Bogdan Isailă
13.03.2018

BC Mureș a suferit un nou eșec în Liga Națională de Baschet Masculin, 105-49 pe teren propriu cu BC CSU Sibiu. Cu un lot decimat de problemele financiare, formația mureșeană nu mai deloc competitivă, iar Alin Borșa a tras un mare semnal la finalul meciului din etapa recent încheiată. Jucătorii mureșeni nu și-au mai primit salariile din luna noiembrie, iar Alin Borșa afirmă că există posibilitatea de a nu se mai prezenta la următoarele meciuri:

„Am putut ține pasul cu ei doar primul sfert. Nu ne-au ținut bateriile. Nu ne putem antrena, în ultima luna am venit maxim 6 jucători la antrenamente și probabil că așa va fi până la finalul sezonului pentru că toţi ceilalţi jucători au plecat. Bogdan şi Pita vor reveni doar dacă vor intra ceva bani, Florin Ilicov a plecat, s-a lăsat de baschet. Nu ştiu ce să mai zic, în condiţiile acestea nu putem pregăti meciurile, acesta deja nu mai e baschet. Nu am primit decât două salarii toţi. În utlima lună ne-au spus că vom primi din nou bani săptămână de săptămână sau chiar de două ori pe săptămână, dar nici urmă de aşa ceva. Noi nu am vrut să intrăm pe teren în acest meci, dar am zis să o facem pentru suporterii care vin la sală, pentru cei care ne încurajează meci de meci, pentru noi, pentru antrenori. Dacă nu vom vedea progrese, nu ne vom mai prezenta la următoarele meciuri ceea ce pe scurt înseamnă excluderea echipei din campionat.”

În meciul cu BC CSU Sibiu, Alin Borșa a reușit un nou double-double. Extrema de forță a încheiat partida cu 11 puncte și 14 recuperări.

foto: Jeff Warder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!