Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alin Borșa: „Meciul cu Ploiești a fost cel mai bun din turul de campionat”

Paul Olar

Paul Olar
22.12.2014

Universitatea Cluj-Napoca i-a oferit o replică dârză formației CSU Ploiești, în ultima confruntare din 2014. Deși ardelenii au condus o parte a duelului, gruparea lui Dado Arnautovic s-a impus cu scorul de 79-67.

Într-o declarație acordată site-ului nostru, Alin Borșa recunoaște că prahovenii au ridicat adesea piciorul de pe pedala de accelerație. Jucătorul laudă, totuși, prestația trupei sale, declarând următoarele:

„Meciul a fost foarte greu, ținând cont că Ploieștenii sunt campionii României. Au venit mai relaxați după calificarea în TOP 32 din EuroCup. Noi am mai făcut meciuri bune în acest campionat, precum cel cu Energia Tîrgu Jiu. Chiar și așa, cel de duminică a fost cel mai bun din turul de campionat.”

Autor a 8 puncte și 9 recuperări, Borșa s-a remarcat cu un tip-in de senzație pe parcursul întâlnirii cu prahovenii. Legat de respectiva acțiune, sportivul originar din Târgu-Mureș a precizat:

„Am reușit un dunk frumos pe urmărire. A fost o fază de joc ca oricare alta, dându-mi încredere mai mare decât am avut până atunci.”

Printre clujenii ce au impresionat duminică seara se numără și Brian Burrell. Americanul a totalizat 20 de puncte și 8 recuperări, însă a părăsit terenul din cauza numărului de faulturi. Alin afirmă că absența fostului giurgiuvean s-a simțit, iar ultimele minute puteau avea o altă desfășurare.

„A fost cel mai bun marcator al nostru în acest meci și dacă nu acumula cinci greșeli personale, finalul de partidă ar fi fost altul.”

Chiar dacă “U” nu a repurtat niciun rezultat pozitiv, Borșa vede partea pozitivă a lucrurilor, afirmând că elevii lui Popa au progresat pe plan sportiv. 

„Partea bună este că am am crescut ca echipă de la meci la meci. De asemenea, am crescut din punct de vedere individual.”

*Foto: Dan Bodea/Transilvania Reporter

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!