Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alin Borșa: „Nu suntem demoralizați după aceste înfrângeri”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.11.2014

Nou-promovata Universitatea Cluj este în continuare fără succes în Liga Națională de Baschet Masculin, însă „studenții” au reușit meciuri destul de bune în fața unor adversari de calibru. În runda precedentă, ardelenii au cedat la doar 12 puncte diferență în fața celor de la Energia, echipă de EuroChallenge. În noua etapă, băieții lui Carmin Popa vor da piept cu BC Mureș. 

Alin Borșa, componentul celor de la ”U” Cluj, a vorbit pentru TotalBaschet despre duelul cu mureșenii, spunând printre altele că prestația din meciul cu Energia a fost cea mai bună a echipei din actuala stagiune.

„Vom merge la Mureș încrezători să facem un joc bun și vom încerca să producem o surpriză. Ultimul meci cu Energia Târgu Jiu a fost cel mai bun meci al nostru din campionat și vom încerca să o ținem tot pe această linie. Va fi un meci foarte greu cu Mureș pentru că au o echipă foarte bună ce s-a clasat pe podium în ultimele două sezoane”, a afirmat baschetbalistul.

De asemenea, Alin a vorbit și despre situația echipei, având în vedere că după 5 meciuri jucate în LNBM nu au reușit să simtă gustul victoriei.

„Avem un lot destul de tânăr, lipsit de experiență în Liga Națională. Nu suntem demoralizați după aceste înfrângeri deoarece știm că în toate meciurile de până acum echipa a făcut tot ce a putut pentru a lupta de la egal la egal cu echipele adverse”, a concluzionat Borșa. 

Patru partide a bifat baschetbalistul în echipamentul Universității, acumulând medii de 6.8 puncte, 4.5 recuperări și 8.8 în dreptul eficienței. 

Confruntarea dintre Universitatea Cluj și BC Mureș se joacă în Sala Sporturilor din Târgu Mureș, vineri, 7 noiembrie, începând cu ora 18:30. 

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!