Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alin Borșa, la cea mai bună prestație stagională. „Mulţumesc antrenorilor că au avut încredere în mine”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.11.2016

Lipsit de aportul jucătorilor Alhaji Mohammed și Dalibor Djapa, antrenorul Barnabas Szaszgaspar a fost nevoit să improvize împotriva celor de la SCM U Craiova, lucru care a dat roade. Târgu Mureș s-a impus clar în fața celor de la Craiova, 82-65, iar baschetbalistul Alin Borșa a profitat din plin de cele 20 de minute primite, fiind una din gurile de foc ale mureșenilor în această victorie. 

Titular, jucătorul originar din Târgu Mureș a terminat confruntarea cu 14 puncte, 4 recuperări, 2 intercepții și fără minge pierdută, totul pentru un indice la eficiență de 18 unități, bifând automat cel mai bun joc personal din sezonul 2016-2017. Din punct de vedere al aruncărilor, Borșa a avut o zi aproape perfectă cu 83% (5/6) din interiorul semicercului, 50% (1/2) de la mare distanță, respectiv 100% (1/1) de la linia de fault. 

„A fost un meci destul de greu, ţinând cont că am jucat fără doi străini, Mohammed şi Djapa. Dar şi ei au jucat fără doi străini, aşa că înainte de meci a părut un duel echilibrat. Am reuşit să folosesc util aceste aproape 20 de minute pe care le-am primit. Fiecare are o zi mai bună, o zi mai slabă. Mulţumesc antrenorilor că au avut încredere în mine, eu încerc să dau totul pe teren atât în meci cât şi la antrenament. Mulţumesc publicului că a fost lângă noi şi în această seară. Știu care sunt problemele, dar mergem înainte fiindcă toate se vor rezolva”, a declarat Alin Borșa la finalul mecului, citat de site-ul oficial al vicecampioanei.

Alin Borșa a bifat 8 prezențe în echipamentul alb-albastru în acest sezon, timp în care a acumulat medii de 3.8 puncte, 2.5 recuperări, 0.4 pase decisive, 0.9 intercepții, 0.4 mingi pierdute și 5.4 la eficiență, totul în 13:35 minute jucate pe meci. 

*Foto: Toth Csaba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!