Stiri

Alin Faur a arbitrat un meci care a consemnat o revenire spectaculoasă în EuroCup Women

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.01.2019

KSC Szekszard a remontat un handicap de 17 puncte după prima manșă a optimilor de finală din EuroCup Women în fața lui Artego Bydgoszcz. Partida retur din Ungaria s-a încheiat cu scorul de 86-60 pentru echipa gazdă, într-o partidă oficiată de arbitrul român Alin Faur.

Din brigada de arbitri pentru acest joc, alături de Alin Faur, au mai făcut parte Ognjen Jokic din Muntenegru și Ernad Karovic din Bosnia și Herțegovina. Arbitrul din Timișoara are numeroase prezențe la nivel european în acest sezon competițional, majoritatea la masculin în FIBA Europe Cup.

Partida din Ungaria a fost echlibrată doar în primele minute, după care KSC Szekszard și-a mărit constant avansul, câștigând fiecare sfert: 15-10, 24-18, 23-18 și 24-14. Astfel echipa maghiară a reușit să recupereze deficitul după prima manșă, care s-a încheiat cu scorul de 77-60 pentru Artego Bydgoszcz.

Frider Eldebrink a fost cea mai bună jucătoare la retur și a contribuit pentru KSC Szekszard cu 23 de puncte, 9 pase decisive și 4 recuperări. Abby Bishop a adăugat 17 puncte iar Livia Gereben a terminat cu 15 puncte.

Ziomara Morrison a fost principala remarcata de la formația poloneză cu 19 puncte și 6 recuperări. Elzbieta Miedzik a fost singura care a mai depășit borna celor 10 puncte marcate cu 12, lângă care a mai adăugat 4 recuperări și 4 pase decisive.

În sferturile de finală ale EuroCup Women, KSC Szekszard va întâlni formația spaniolă Uni Girona.

*foto: Jantner Zsolt/fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!