Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alin Guţă: "Partida de sâmbătă de la Sibiu a fost amânată"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.10.2011

O întâmplare ce a şocat întreaga suflare baschetbalistică din România şi nu numai s-a petrecut în seara de sâmbătă spre duminică atunci când Chauncey Hardy(foto) a fost bătut într-un club din Giurgiu pentru ca ulterior să se stingă din viaţă într-un spital din Bucureşti.

Componenţii echipei giurgiuvene se află în stare de şoc, iar din unele surse sportivii americani şi-au exprimat dorinţa de a părăsi CSŞ Giurgiu şi România. De asemenea managerul echipei, Smaranda Iliescu, a afirmat că este posibil ca echipa să se retragă din campionat.

Însă până la ora actuală cert este că partida programată sâmbăta viitoare, la Sibiu, dintre formaţia locală şi CSŞ Giurgiu a fost amânată pentru o dată ce va fi ulterior stabilită.

Da, partida de sâmbătă a fost amânată. Nu ştiu să vă spun pe când, rămâne să vedem. - ne-a declarat oficialul giurgiuvean Alin Guţă.

CSŞ Giurgiu a beneficiat de un start foarte bun în Divizia A masculină de baschet înregistrând două victorii consecutive cu Craiova şi Dinamo.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!