Stiri Juniori U17 Masculin

Alin Olaru, record de puncte marcate într-un meci la TSF

Costin Marinescu

Costin Marinescu
20.04.2013

Partida dintre Phoenix Galați și LPS Focșani din cadrul Turneului semifinal al CN U18 masculin a consemnat cea mai bună performanță de până acum la capitolul puncte marcate într-un meci de către un jucător.

Alin Olaru, sportiv legitimat la Focșani, a marcat 43 puncte, depășindu-i pe Daniel Tudorache (Phoenix Galați, 41 pcte contra CSȘ Craiova) și Andrei Ene (CSȘ Ploiești, 40 puncte contra LPS Tg. Mureș). Olaru a înscris 10 dintre cele 21 de aruncări de două puncte încercate, 5 dintre cele 14 de trei puncte și 8 din 14 libere. El și-a mai trecut în cont 7 recuperări și 6 pase decisive pentru un indice de eficiență de 30.

LPS Focșani a câștigat meciul cu Phoenix cu scorul 87 - 85, ultimele 7 puncte ale învingătorilor fiind marcate pe Olaru, cinci dintre ele din aruncări libere.

Andrei Neguroiu a contribuit cu 18 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive la victoria vrâncenilor, iar Virna și Chircă au avut câte 9 puncte.

Pentru Phoenix, Daniel Tudorache a marcat 23 puncte. Tot atâtea puncte a reușit și Bogdan Șerbănescu, iar Valentin Popa a terminat în double double, cu 15 puncte și 12 mingi prinse la panou.

Statistica partidei

Ambele echipe sunt calificate la Turneul final al competiției.

Foto: arhivă personală (facebook)

1 comentariu la aceasta stire:
  • PROSPORT :

    FELICITARI...
    Bravo ALIN ,BRAVO DANIEL.Super comportament in teren si dupa meci.

    cu 10 ani în urmă (20.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!