Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alina Podar: "Am fost foarte incântată de faptul că mi s-a dat ocozia de a juca într-un campionat atât de puternic pentru mine"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
20.10.2013

CS Teleorman Alexandria a disputat în acest week-end partida cu SCM Craiova din etapa a 3-a din Liga Națională de baschet feminin. Formația pregătită de Mădălin Pipera s-a impus cu scorul final de 90-35.

În această partidă s-a consemnat debutul în prima ligă a junioarei în vârstă de 16 ani, Alina Podar. Extrema de la Alexandria a oferit un interviu site-ului Total Baschet în legătura cu primul ei meci în LNBF.

În primul rând, spune-ne te rog cum a fost primul tău meci în Liga Națională pentru formația din Alexandria ?

Am avut multe emoții, dar cu susținerea antrenorului Madalin Piperea, al părinților mei care au fost prezenți la meci și al coechipierelor am trecut peste și am încercat să-mi fac cât mai bine treaba în teren. Am fost foarte încântată de faptul că mi se dă ocazia de a juca într-un campionat atât de puternic pentru mine.

Care sunt planurile tale în acest sezon, ce obiectiv personal ți-ai impus ?

Singurul plan pe care mi l-am propus este să-mi ajut echipa la junioare pentru a ieși campioane, să nu-mi dezamăgesc antrenorul și să-mi fac cât mai bine treaba.

Crezi că Alexandria  are puterea de a se clasa pe o poziție fruntașă având în vedere că au obținut o victorie în fata lui Sf. Gheorghe, o formatie ce se luptă la titlu ?

Am toată încrederea în echipa noastră din Liga Națională. Sunt fete muncitoare și foarte ambițioase. Am încredere în ele și știu că pot să treacă peste orice obstacol.

2 comentarii la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!