Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ambiții de cupe europene la Olimpia CSU Brașov

Valentin Todea

Valentin Todea
14.04.2016

Echipa de baschet feminin din Brașov a încheiat recent cea bună mai stagiune de la înființare, reușind să joace o finală de Cupa României și să încheie campionatul pe poziția a patra, după ce sezonul regulat l-a terminat pe locul 2.

În acest context, antrenorul trupei brașovene, Dan Calancea, consideră că Olimpia ar trebui să participe în următorul sezon într-o competiție continentală. Iată ce a spus tehnicianul, într-o declarație acordată site-ului mytex.ro:

„Nimeni nu mai are contract, nici antrenorii, nici jucătoarele. Din ce am înțeles, în această lună Consiliul Județean va decide ce se va întâmpla, care va fi bugetul pentru sezonul viitor. Sper să existe rațiune acolo și să se voteze un buget care să ne ajute să progresăm. După ceea ce s-a întâmplat în sezonul trecut, pasul normal care ar trebui făcut ar fi înscrierea într-o cupă europeană. Din punctul meu de vedere ar trebui să începem cu o competiție mai accesibilă, Cupa Europei Centrale, unde cheltuielile nu sunt foatre mari. Apoi, ideal ar fi să păstrăm nucleul de jucătoare din sezonul trecut. Dacă vom reuși acest lucru și vom mai aduce câteva sportive de valoare am putea realiza lucruri importante. Cu un lot în care să avem 9-10 jucătoare valoroase ne-am putea bate la titlu. Așteptăm deciziile C.J., apoi vom putea discuta despre viitor.”

Acesta a vorbit și despre avansarea la prima echipă a jucătoarelor de perspectivă:

„Nu vom renunța la ideea de a promova tinere din propria pepinieră. Sunt trei fete, Daria Rusu, Ioana Petrescu și Diana Marin, care în sezonul viitor vor face parte din lot și cu siguranță vor debuta, la doar 16 ani, în Liga Națională.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!